Hos Leidesdorff & Lund kan vi hjælpe dig, hvis du er blevet tiltalt i en straffesag, eller du er forurettet og skal ind og vidne i retten.

Bjarne Lund Jørgensen og Kim Stensgård er begge beneficerede advokater ved Retten i Herning og har gennem årene først hundredevis af straffesager. De har begge erfaringer med alle typer straffesager, og kan bistå dig, hvad enten sagen drejer sig om vold, tyveri, voldtægt, drab, færdselssager eller andet.

Vores arbejde i straffesager bygger på grundighed, engagement, orientering om processen, og altid at være opdateret med den nyeste viden indenfor strafferet.

Hvordan sikrer jeg mig, at Bjarne Lund Jørgensen eller Kim Stensgård bliver min forsvarer?

Hvis du er blevet tiltalt i en straffesag, kan du enten ringe til os om sagen, hvorefter vi tager kontakt til retten og sørger for, at vi bliver registreret som din forsvarer i sagen. Du kan se advokatens direkte kontaktoplysninger nedenfor.

Du kan også selv meddele til at retten, at du ønsker en bestemt advokat beskikket i din sag.

Hvis ikke du foretager dig noget, vil retten vælge en advokat for dig.

Hvad koster en advokat?

Din forsvarers salær betales af statskassen, uanset om du får en tilfældig advokat beskikket, eller om du selv vælger din advokat.

Hvis du frikendes i sagen, vil det ikke have omkostninger for dig, at du har valgt en advokat. Hvis du derimod dømmes, vil staten dog efterfølgende kræve advokatudgifterne refunderet af dig.

Advokatens honorar fastsættes af retten.

Medarbejder

Kim Stensgård

3078 8977 | ks@advokat-ll.dk

Bjarne Lund

Bjarne Lund Jørgensen

9732 0999 | mail@advokat-ll.dk

Vil du vide mere?

Har du et konkret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til en af vores specialister på området. Du kan også klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Ring til os på 97 32 09 99